Gurmánský zážitek probíhá v Praze na Holešovické tržnici, hale 36. O účastníky se postará zkušená cukrářka Monika Křemenová, pro kterou se pečení stalo z koníčku plnohodnotnou prací.
Co se během kurzu pečení makronek učí?
Základní technika pečení makronek od přípravy těsta a po pečení
Vanilkový krém
Pistáciový krém
Malinový krém
Čokoládová ganache
V ceně kurzu jsou kvalitní čerstvé suroviny, zapůjčení cukrářského vybavení a také alko i nealko občerstvení. Kurz probíhá v malém kolektivu s maximálně 11 dalšími účastníky. Doba trvání je 3–3,5 h. Hotové makronky si účastníci samozřejmě odnesou domů.
Region: 1 osoba
Město: Kurzy
Typ zážitku: Cca 3 hodiny
Specifikace: Makronky
Doba trvání: Praha
Varianta: Zážitek – Cukrářský kurz: Příprava makronek Praha