Gurmánský zážitek probíhá v Praze, v Holešovické tržnici, v hale 36. O účastníky se postará zkušená cukrářka Monika Křemenová, pro kterou se pečení stalo z koníčku plnohodnotnou prací.
Co se během cukrářského kurzu naučíte?
Pečení korpusů
Swiss buttercream
Mascarpone krém z lesních plodů
Plnění dortů krémy
Zdobení sezónním ovocem
V ceně kurzu jsou kvalitní čerstvé suroviny, zapůjčení cukrářského vybavení a také alko i nealko občerstvení. Kurz probíhá v malém kolektivu s maximálně 11 dalšími účastníky. Doba trvání je 3–3,5 h. Hotový dort si účastníci samozřejmě odnesou domů.
Region: 1 osoba
Město: Kurzy
Typ zážitku: cca 3 hodiny
Specifikace: Základy pečení a zdobení dortů
Doba trvání: Praha
Varianta: Zážitek – Cukrářský kurz: Základy pečení a zdobení dortů Praha