Kuchařský kurz pod vedením Jana Křídla probíhá v Praze na Holešovické tržnici. Honza je talentovaný kuchař, který procestoval Českou republiku i další státy s Chefparade Foodtruckem. Sleduje, kde se co v gastronomii šustne, aby to na kurzu mohl hned naservírovat dál.
Co se během kurzu bude učit?
Bang bang chicken – kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátu s arašídovou omáčkou
Wasabi burger – neodolatelný burger s oblíbeným japonským křenem
Burrito Grande – tradiční mexický pokrm s mletým hovězím masem
Wasabi majonéza – pikantní majonéza, která vyšvihne každý pokrm o level výš
Frutta de la Crema – lehký ovocný dezert na zakončení
V ceně kurzu jsou kvalitní čerstvé suroviny, zapůjčení kuchařského vybavení a také alko i nealko občerstvení. Kurz probíhá v malém kolektivu s maximálně 11 dalšími účastníky. Doba trvání je 3–3,5 h. Hotové pokrmy si účastníci mohou hned sníst, nebo jim je zabalíme domů.
Region: 1 osoba
Město: Kurzy
Typ zážitku: cca 3 hodiny
Specifikace: To nej z Foodtrucku
Doba trvání: Co dělat v Praze? Vyrazte za zážitky
Varianta: Zážitek – Kuchařský kurz: To nejlepší ze street foodu Co dělat v Praze? Vyrazte za zážitky