Kuchařský kurz pod vedením Jana Křídla probíhá v Praze na Holešovické tržnici. Honza je talentovaný kuchař, který procestoval Českou republiku i další státy s Chefparade Foodtruckem. Sleduje, kde se co v gastronomii šustne, aby to na kurzu mohl hned naservírovat dál. Co se během kurzu bude učit? Bang bang chicken – kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátu s arašídovou omáčkou Wasabi burger – neodolatelný burger s oblíbeným japonským křenem Burrito Grande – tradiční mexický pokrm s mletým hovězím masem Wasabi majonéza – pikantní majonéza, která vyšvihne každý pokrm o level výš Frutta de la Crema – lehký ovocný dezert na zakončení V ceně kurzu jsou kvalitní čerstvé suroviny, zapůjčení kuchařského vybavení a také alko i nealko občerstvení. Kurz probíhá v malém kolektivu s maximálně 11 dalšími účastníky. Doba trvání je 3–3,5 h. Hotové pokrmy si účastníci mohou hned sníst, nebo jim je zabalíme domů.
Region: Praha
Město: Praha
Typ zážitku: Kurzy
Specifikace: To nej z Foodtrucku
Doba trvání: cca 3 hodiny
Varianta: Zážitek – Kuchařský kurz: To nejlepší ze street foodu – Praha