Kurz přípravy steaků z argentinské svíčkové je vhodný pro každého správného masožrouta. Ti nejlepší šéfkuchaři poodhalí všechny tipy a triky, jak na různé úpravy tohoto druhu masa. Nezůstane však jen u masa, ale dostane se i na přípravu příloh, omáček a sladké tečky. Tento gurmánský zážitek udělá z každého toho největšího profíka na maso!
Jaké menu se bude připravovat?
• Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu
• Steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky
• Stroganoff
• Zmrzlina se slaným karamelem a griliášem
Co by měl každý účastník před kurzem vědět?
Součástí kurzu jsou i všechny suroviny, takže není třeba se o nic starat. Navíc si každý účastnik může zakoupit nealkoholické či mírně alkoholické nápoje.
Region: 1 osoba
Město: Kurzy
Typ zážitku: 3 – 3,5 hodiny
Specifikace: Steaky z argentinské svíčkové
Doba trvání: Co dělat v Praze? Vyrazte za zážitky | Adrop.cz
Varianta: Zážitek – Steaky a maso Co dělat v Praze? Vyrazte za zážitky | Adrop.cz