Program Kurz přípravy steaků Entrecote je vhodný pro každého správného masožrouta. Ti nejlepší šéfkuchaři poodhalí všechny tipy a triky, jak na různé úpravy masa. Nezůstane však jen u masa, ale dostane se i na přípravu příloh, omáček a sladké tečky. Tento gurmánský zážitek udělá z každého toho největšího profíka na maso! Jaké menu se bude připravovat? • Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy • Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva ústřičná na másle a bílém víně • Gratinované smetanové brambory • Maková panna cotta se švestkovou omáčkou Co by měl každý chlapák před kurzem vědět? Součástí kurzu jsou i všechny suroviny, takže není třeba se o nic starat. Navíc si každý účastník může zakoupit nealkoholické či mírně alkoholické nápoje.
Region: Praha
Město: Praha
Typ zážitku: Kurzy
Specifikace: Steaky II. Entrecote
Doba trvání: 3 – 3,5 hodiny
Varianta: Zážitek – Steaky a maso – Praha